ØYVIND BØE DALELV

Arbeidserfaring/Utdannelse:

2018 – d.d : Konsulent
2013 – 2018: Sous chef, Restaurant Statholdergaarden
2013 – 2016: Kokk, Det norske kokkelandslaget
2013 – d.d: Sous chef, Restaurant Statholdergaarden
2013 (febr.): Studieopphold på Restaurant Geranium
2011-2013: Kokk, Restaurant Statholdergaarden
2010-2011: Kokk, Det norske yrkeslandslaget
2009-2012: Kokk, Juniorkokkelandslaget.
2009-2011: Kokk / Kjøkkensjef, Restaurant Eik, Oslo.
2007-2009: Lærling, Restaurant Statholdergaarden
2005-2007: Bodø vgs, elev.

Meritter (mesterskap og utmerkelser):

2017 : 1.pass – Verdensmester i Tapas, Valladolid, Spania
2017 : 2. plass Årets kokk 2017
2017 : Beste identitet – Årets kokk 2017 
2017 :  Beste ganefryd – Årets kokk 2017 
2016: 1.plass, NM i kokkekunst, Trondheim, Norge
2015: 3. plass, Native Cooking Award, Denmark
2015: Beste identitet Årets kokk 2015
2015: 3. Plass Årets kokk 2015, Oslo
2014: 4. plass, Culinary World Cup, Luxembourg
2013: 3. plass, Årets kokk 2013
2013: 2. plass, NM i kokkekunst 2013
2012: 2. plass, IKA/Olympiade der Köche 2012, Tyskland
2012: Deltaker i Tv3 serien «Hellstrøms Mesterkokk»
2011: Best of Nation, World skills 2011, London.
2011: 1.plass: World Skills, VM i yrkesfag, London
2011: 1.plass: Nordic young chef of the year, Bergen.
2011: 3.plass: Nordic chef of the year, Bergen.
2011: Commis for Alexander Berg, Årets kokk 2011
2010: Medal of excellence, 4.plass totalt, EuroSkills
2010: 2.plass, Samarbeid med servitør, EuroSkills
2010: 2.plass, Culinary World Cup, Luxembourg
2010: 1.plass, Yrkes NM, Lillehammer
2009: 1. plass, Norgescup for lærlinger, Stavanger
2009: Deltaker, Nordisk mesterskap for lærlinger, Sverige
2008: 2. plass, Oslocup for kokkelærlinger

KONTAKT

Post@dalelv.no
+47 99268268